WLP675 Malolactic Cultures

WLP675

Ajouter pour comparer

Nous attirons votre attention sur les délais actuellement allongés de livraison pendant la période compliquée du COVID 19. Par conséquent, nous vous recommandons de commander plutôt des levures sèches pour vos brassins afin de s'affranchir de la fragilité des levures liquides.

Plus d'informations

Malolactic Fermentation is the conversion of malic acid to lactic acid by bacteria from the lactic acid bacteria family.  Lactic acid is less acidic than malic acid, which in turn decreases acidity and helps to soften and/or round out some of the flavors in wine. These liquid cultures are available in vials to inoculate 6 gallons or 1 liter sizes to inoculate 60 gallons. Please note: We recommend caution with using WLP675 with wine kits, which contain potassium sorbate and effect the viability of malolactic bacteria. Under FAQ questions below, you will find instructions for using WLP675 with wine kits. General instructions are under FAQs below. Click Here for a Sizing Chart

Avis

Aucun avis n'a été publié pour le moment.

Donnez votre avis

Kit pour Cidre de pomme

Kit pour Cidre de pomme

The taste of delicious orchard apples, light and crisp with a juicy apple bite. Enjoy any time, chilled or on ice.

Alc. : 5,2% vol. Pour 23 litres.

Produits connexes