There are 28 products.
-
.
-
.
WLP677 - Lactobacillus delbrueckii
Temperature: 70-75 ºF Attenuation: N/A Flocculation: N/A- €12.80
en stock - expédié sous 24h -
.
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.
Amalgamation II - Brett Super Blend
Temperature: 70 - 80 ºF Attenuation: 82-86% Flocculation: Low- €12.23
Bientôt de retour en stock -
.
Beersel Brettanomyces Blend
Temperature: 70 - 80 ºF Attenuation: 82%-85% Flocculation: Medium-Low- €12.23
Bientôt de retour en stock -
.
Amalgamation - Brett Super Blend
Temperature: 70 - 80 ºF Attenuation: 85%+ Flocculation: Low- €12.23
Bientôt de retour en stock -
.
Brussels Brettanomyces Blend
Temperature: 70 - 80 ºF Attenuation: 80%-90% Flocculation: Medium-Low- €12.23
Bientôt de retour en stock -
.
Farmhouse Sour Ale
Temperature: 70 - 78 ºF Attenuation: 80-100% ( Diastatic Strain ) Flocculation: Medium-Low- €12.23
Bientôt de retour en stock -
.
Lactobacillus Blend
Temperature: 70-90 ºF Attenuation: N/A Flocculation: N/A- €12.23
Bientôt de retour en stock -
.
Lochristi Brettanomyces Blend
Temperature: 70 - 80 ºF Attenuation: 80%-88% Flocculation: Medium-Low- €12.23
Bientôt de retour en stock -
.
Mélange - Sour Blend
Temperature: 68 - 78 ºF Attenuation: 85%-100% ( Diastatic Strains ) Flocculation:...- €12.23
Bientôt de retour en stock -
.
Saison/Brettanomyces Blend
Temperature: 70 - 78 ºF Attenuation: 80%+ Flocculation: Medium-Low- €12.23
Bientôt de retour en stock -
.
Saison/Brettanomyces Blend II
Temperature: 72 - 80 ºF Attenuation: 82%-85% Flocculation: Medium-Low- €12.23
Bientôt de retour en stock -
.
Wallonian Farmhouse II
Temperature: 68 - 80 ºF Attenuation: 80%-82% Flocculation: Medium-Low- €12.23
Bientôt de retour en stock -
.
Wallonian Farmhouse III [DLM 29/11/2021]
Temperature: 68 - 80 ºF Attenuation: 82-84% Flocculation: Medium-Low- €12.23
Bientôt de retour en stock -
.
WYEAST 5335 Lactobacillus
Flocculation: Attenuation: Temperature Range: 60-95° F (15-35° C) Alcohol Tolerance: n/a- €25.50
Bientôt de retour en stock -
.
-
.
-
.